Utrechtpad

1 juni 2014 at 12:41

Fijne wandeling gisteren op de zonnigste dag van dit hemelvaartweekend. Een kilometer of vijftien langs de Kromme Rijn, over een fraai landgoed, door het dorpje Cothen, koffie en taart op een zonnig plekje aan het water, glibberen door de modder om het spannend te maken en precies op tijd voor de bus bij het eindpunt (dat het vertrekpunt bleek van de wandeling van januari).

Met dank aan Petra, die de route uitzocht en de planning voor haar rekening nam.

DSC09337

DSC09343

DSC09349

Trage Tocht Hollandse Rading

17 mei 2014 at 09:34

Jonna, Liesbeth en ondergetekende liepen vandaag de Trage Tocht Hollandsche Rading. Stralend weer! Heerlijk. Het was een wandeling van 16 km door bos en weilanden. Vrijwel helemaal op onverharde paden. We hebben er van genoten.
Het is deze wandeling: Trage Tocht Hollandsche Rading.

Tijdens het wandelen heb ik de routebeschrijving van de webpagina gebruikt en ik had de gps-track in een nieuwe (gratis) app op mijn iPhone gezet (ook voor Android).
De app heet EveryTrail. Op de gelijknamige website  kun je de gps-track uploaden. Daarna kun je de route helemaal lopen aan de hand van de app op je telefoon. Dat is prima bevallen.

Dan vond ik nog een andere app WandelZapp. Deze app hoort bij Wandelzoekpagina. Je krijgt 1 route gratis en daarna kun je routes kopen. Niet zo gek duur,
Die heb ik nog niet geprobeerd. Dat ga ik morgen doen.

Janny

janny koe

janny2